2.3.2019

Tietosuojaseloste

Keitä olemme

Verkkosivustomme osoite on: https://www.ulkoporeallashuolto.fi.

Nimi: Naantalin putkityö Oy

Rekisterin ylläpitäjä: Naantalin putkityö Oy 3006500-8

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Asiakassuhteen hoitaminen, ylläpito, tiedottaminen ja markkinointi.

Henkilöasiakkaan perustiedot nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite.

Yritysasiakkaan perustiedot nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, y-tunnus, tilinumero.

Tiedot ovat asiakkaiden itse itsestään antamia tietoja.

Kenelle jaamme tietosi

Kaikki asiakastiedot tallennetaan digitaaliseen muotoon. Asiakastietoja ei säilytetä lainkaan paperisessa muodossa. Kaikkiin digitaalisiin asiakirjoihin yrityksellämme on 1 vastuu henkilö jolla on yksin pääsy näihin tiedostoihin. Kaikki digitaaliset asiakastiedostot säilytetään (3 osapuolen) pilvipalvelussa joka on useavaiheisella tunnistautumisella suojattu.

Arkistoimme työkohteista aina asennus -ja huoltokuvia laitteista-/ ja järjestelmistä mahdollista myöhempää tarvetta varten. Kuvista ei voi yksilöidä tai tunnistaa ketään yksityistä henkilöä tai muuta yksityisyyttä paljastavaa tietoa tai muuta immateriaalioikeuksista nauttivia rakennelmia. Saatamme julkaista asennuksista kuvia markkinointikanaviimme yksilöimättä mitään henkilö -tai kohdetietoja ellei toisin ole sovittu.

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Tiedostot säilytetään 5 vuoden ajan tai niin kauan kuin kirjanpidollisista syistä on tarpeen.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä. Koostetietojen tilaaminen tapahtuu kirjallisesti osoitteeseen posti@worker4you.fi tai posti@naantalinputkityo.fi.

Kuinka suojelemme henkilötietojasi

Tiedot säilytetään teknisesti suojattuina turvallisessa palvelimessa. Fyysinen pääsy palvelimelle, jossa tiedot sijaitsevat on estetty kulunvalvonnan sekä muiden turvatoimien avulla. Pääsy tietoihin vaatii riittävät oikeudet, sekä monivaiheisen tunnistautumisen. Mm. palomuuritekniikan avulla estetään ulkopuoliset hyökkäykset ja pääsy rekisteritietoihin.
Rekisteritiedot varmuuskopioidaan turvallisesti ja ne ovat palautettavissa tarpeen tullen. Tietoturvan taso auditoidaan toistuvin väliajoin. Kolmannen osapuolen käyttämien palveluidemme tietoturvajärjestelmät ei ole hallinnassamme. Voit pyytää tiedot kolmansista osapuolista kirjallisesti osoitteesta posti@worker4you.fi tai posti@naantalinputkityo.fi.

Miten toimimme tietomurron tapahtuessa

Tiedon saatuamme suljemme ja lukitsemme järjestelmät jotka on tarpeen sulkea selvittämisen ajaksi. Ilmoitamme murrosta kaikille osallisille joiden tiedot voivat olla vaarassa.

Evästeet

Sivustolla käytetään evästeitä (cookies). Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja.

Evästeiden avulla keräämme sivuston kävijätilastoja ja analysoimme tietoja. Tavoitteenamme on kehittää sivustoamme ja sisältöjä, jotta sivuston käyttö olisi mahdollisimman sujuvaa.

Sivustollamme käytämme Googlen, sekä Tawk.to evästeitä.

Google Analytics on Googlen analysointityökalu, joka auttaa verkkosivustojen ja sovellusten omistajia selvittämään, miten vierailijat käyttävät sivustoja ja sovelluksia. Se voi käyttää evästeitä kerätäkseen tietoa ja raportoidakseen verkkosivujen käyttötietoja yksilöimättä Googlen yksittäisiä kävijöitä. Google Analyticsin eniten käyttämä eväste on __ga-eväste.

Tawk.to on sähköisenviestinnän järjestelemä joka kerää tietoa vierailijoiden sovelluksen käytöstä yksilöimättä tawk.to yksittäisiä kävijöitä. Lisätietoja tawk.to privacy police.

Henkilön tulee itse hyväksyä jokaisen sivuston evästeet itse. Mikäli henkilö ei hyväksy, että hänestä kerätään tietoja, kyseisen sivuston käyttö tulee lopettaa. Useimmat selainohjelmat mahdollistavat eväste-toiminnon poiskytkemisen asetuksien kautta.

Sivuillamme on myös linkkejä yhteistyökumppaneiden verkkosivuille ja sosiaaliseen mediaan. Jos käytät näitä linkkejä, valitsemaltasi palvelulta voidaan asettaa eväste päätelaitteellesi. Nämä evästeet eivät ole hallinnassamme. Lisätietoja kolmannen osapuolen evästeiden käytöstä saat kyseisen osapuolen verkkosivulta.

Yhteystiedot

email: posti@naantalinputkityo.fi

Puh: 0453233689

Yhteyshenkilö: Taneli Leppänen

Toimialaan liittyvä lainsäädäntö

Päivitetty 17.7.2019
Naantalin putkityö Oy (Y-tunnus 3006500-8) käsittelee henkilötietoja GDPR:n mukaisesti huomioiden myös nykyisen henkilötietolain (523/1999, luku 10 § 24) tai muun kulloinkin voimassaolevan tietosuojalainsäädännön. Tietosuojaselostetta saatetaan ajoittain muuttaa julkaisemalla siitä uusi versio, joten ole hyvä ja tarkista seloste säännöllisesti verkkosivustomme kautta.